Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3: ΚΡΕΜΑ BAND

March 24

Λίγες μέρες μετά τη δεύτερη απόβαση τους στη Θεσσαλονίκη, οι ΚΡΕΜΑ θα επιστρέψουν στην Αθήνα, για ακόμα μια φορά στη σκηνή του Faust, την Κυριακή 24 Μαρτίου, για μια ζωντανή εμφάνιση – ηλεκτρική γιορτή!

Η ΚΡΕΜΑ αποτελεί ένα άγνωστο είδος ανώτερης ουσίας, όπου σε περίπτωση ηχητικής επαφής με αυτή, ίσως προκαλέσει στον ακροατή το φαινόμενο της μεταστοιχείωσης.

Οι ΚΡΕΜΑ είναι μια τριμελής μπάντα με έδρα την Αθήνα. Τα μέλη της προέρχονται από κοινά και διαφορετικά underground σχήματα. Ο ήχος τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα κράμα που έχει ως βάση το βαρύ rock n’ roll, σε συνδυασμό με παλιοσχολήτικά rock, metal και punk στοιχεία, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να απορριφθεί η ύπαρξη ακόμα περισσότερων μουσικών στυλ στο ηχητικό τους οπλοστάσιο. Ο στίχος τους είναι ελληνικός, και οι θεματικές που αυτός αγγίζει είναι απλά ατελείωτες.

Οι φήμες λένε ότι στην ηλεκτρική και φλογερή συνάντηση της Κυριακής στο Faust, θα παρουσιάσουν επί σκηνής ένα μεγάλο αριθμό κομματιών από τα δύο επερχόμενα albums τους “Βρώμικη Καλλιγραφία” και “Τέρατα & Σημεία”.

 

 

 

https://www.facebook.com/KREMA.Athens

Σχέδιο αφίσας: Maria Stergiou (Art & Painting)

Έναρξη: 21:30
Είσοδoς: 7 €

 

Details

Date:
March 24
Event Category:
Event Tags:

Venue

FAUST bar-theatre-arts
Καλαμιώτου 11&Αθηναϊδος 12
Athens, 150 60 Greece
Phone:
Κρατήσεις: +30 210 3234095 (14:00 - 21:00)