Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 & 22/1: ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ;

January 15

|Recurring Event (See all)

One event on January 22, 2024 at 12:00 am

10€

Πάει ο παλιός ο χρόνος!

Το θέμα είναι, όμως, πού πάει κάθε νέα χρονιά ο παλιός ο χρόνος, άραγε; Εννοείται πως πρέπει να γιορτάσουμε που ξεκουμπίστηκε, αλλά, αλήθεια, γιατί να το κάνουμε; Ίσως για εσένα να ήταν η καλύτερη χρονιά. Ίσως για εσένα να ήταν η χειρότερη. Αλήθεια, για σένα τι ήταν; Θες να έρθεις να μας πεις αν θες να αλλάξεις κάτι τη νέα χρονιά ή αν θες να παραμείνεις το ίδιο μαλ@$&α@ όπως την προηγούμενη;

Στον μουσικοθεατρική μας παράνοια θα ακουστούν τα πάντα, και όλα με το όνομά τους. Έρωτες, χωρισμοί, φαντάσματα, αγάλματα, λεφτά, παιδιά, σκυλιά, γατιά, φιλίες, αγάπη, λάθη, πάθη, γέλια, κλάματα, αστεία, σοβαρά, αλήθειες, ψέματα, επικαιρότητα.

Δευτέρα 15 και 22 Γενάρη σε περιμένουμε στο Faust, Aθηναΐδος 12 στην Αθήνα στις 9μμ – και όταν λέμε 9μμ, μην έρθεις 10μμ- να έρθεις να μας πεις κι εσύ τις εμπειρίες σου και να μοιραστούμε παρέα τον πόνο μας. Και πού ξέρεις; Μπορεί και να περάσεις και ωραία.

Στην παράνοια με τίτλο “Πού πήγε ο παλιός ο χρόνος;” λαμβάνουν μέρος οι, πλέον, παρανοϊκοί ηθοποιοί Νίκη Καρακώστα, Μαρία Καραμάνη και Δήμητρα Ταρούση, ενώ μουσική θα παίξουν για όλους εσάς οι, εξίσου παρανοϊκοί, Χρήστος Τζελεπόπουλος, Φωτεινή Τσακνάκη και Ιάκωβος Μολυμπάκης. Αν είσαι, έστω και λίγο παρανοϊκός, να είσαι εκεί!

Θα δεις! Θα σου αρέσει!

Details

Date:
January 15
Cost:
10€
Event Category:
Event Tags:

Venue

FAUST bar-theatre-arts
Καλαμιώτου 11&Αθηναϊδος 12
Athens, 150 60 Greece
Phone:
Κρατήσεις: +30 210 3234095 (14:00 - 21:00)