Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/3: LIGHTS OUT // A BLINDFOLD GAME

March 11 // 10:30 pm

LIGHTS OUT // A BLINDFOLD GAME

Rule: Never Reveal What Takes Place Behind Closed Curtains…

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου το Faust σβήνει τα φώτα και υποδέχεται το Lights Out // The Dark Project με το αισθησιακό Blindfold Game και ένα αναπάντεχο Live έκπληξη.

Αυτή την Καθαρά Δευτέρα, η Κουβανή Rosanna Mailan, ίσως η πιο αισθησιακή φωνή στο είδος της, ενώνει δυνάμεις με το ροκ ηχόχρωμα της φωνής του Χάρη Μωσαΐδη (Harris Mos) σε ένα μοναδικό live!

Tα φώτα σβήνουν, οι κουρτίνες πέφτουν, η κορδέλα σου κλείνει τα μάτια σφιχτά. Παραδίνεσαι στις αισθήσεις σου και χορεύεις μόνο από ένστικτο, βυθισμένος στο σκοτάδι. Χορεύεις. Δεν ξέρεις πώς. Αφήνεσαι κι απλά συμβαίνει.

Το Lights Out // Τhe Dark Project είναι η ιδέα μιας ομάδα, Djs και Χορευτών, η οποία δημιουργήθηκε το 2016 και αποτελεί τον πρωτοπόρο της Sensual σκηνής της Αθήνας

Με μια σειρά από πρωτοποριακά θεματικά events με μοναδική ατμόσφαιρα, το Lights Out προσπαθεί κάθε φορά να παίζει με τις αισθήσεις και να δημιουργεί πρωτόγνωρες εμπειρίες στους θαμώνες του.

Μέχρι τώρα κατάφερε να συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς, χορευτές και καλλιτέχνες του χώρου και να φιλοξενήσει πρωτοποριακές θεματικές βραδιές με Live Acts, Διεθνείς Djs, Wet Parties, Blindfold Nights, Scented Parties, Sax and Violin Nights δημιουργώντας πάντα μια απαράμιλλα μυστικιστική, ατμόσφαιρα που πρώτα σε καθηλώνει και μετά σε παρασύρει στα άδυτά της· και τα δικά σου.

Live by: Rosanna Mailan Sevila Haris Mos

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος: 5€

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
March 11
Ώρα:
10:30 pm
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

FAUST bar-theatre-arts
Καλαμιώτου 11&Αθηναϊδος 12
Athens, 150 60 Greece
Τηλέφωνο:
Κρατήσεις: +30 210 3234095